Volgen per email

dinsdag 8 mei 2012

De Weddenschap gaat weer van start


Informatie voor de docenten:

De voorbereidingen voor de tweede lichting van De Weddenschap, dé leescampagne voor het vmbo, zijn in volle gang. Twee van de drie BN'ers zijn inmiddels bekend. Het zijn actrice Fatma Genç  (o.a. Spangas) en Puberruil-presentator Ajouad El Miloudi. Dit is wat zij gaan lezen: Fatma gaat voor Big Sister Live (Patrick van Rhijn), Verboden voor ons (Maren Stoffels) en Feest! (Lydia Rood). Ajouad leest Meisje van Mars (Anna Woltz/Vicky Janssen), Boy 7 (Mirjam Mous) en 30.000 woorden van Charlie (Kaat Vrancken).

De Weddenschap gaat van start op woensdag 19 september 2012. De leerlingen hebben t/m woensdag 20 maart 2013 de tijd hun drie boeken in te voeren op de website www.deweddenschap.nl en te lezen. Uiteraard zijn er ook komend seizoen weer prachtige prijzen te winnen, zoals een iPad en een meet & greet met een van de BN'ers.

Alle scholen ontvangen medio juni een kennismakingspakket van de Weddenschap. Daarin treft u een poster, een leerlingenbrochure, een instructie en handleiding. Bijbestellen van de materialen via de website is ook komend jaar gratis, u betaalt slechts de verzendkosten.

Voor wie dat wil: bij de tweede lichting van de Weddenschap kunnen u en uw leerlingen 24/7 op de hoogte blijven. Naast de nieuwsberichten op de website krijgt De Weddenschap ook Facebook (een fanpagina voor leerlingen en een community voor docenten, bibliotheekmedewerkers en andere geïnteresseerden) en Twitter (voor alle geïnteresseerden). Op Twitter kunt u zich nu al als volger van De Weddenschap registreren (@DeWeddenschap).

Binnenkort uiteraard meer informatie. Houd uw mailbox in de gaten.


   Ajouad                    Fatma                De grote onbekende
            

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.