Volgen per email

maandag 9 juli 2012

Voorstelling in het kader van Nederland Leest

Voor jullie gesignaleerd. Misschien iets om samen met de bibliotheek extra aandacht te besteden aan Nederland Leest en het boek van W.F. Hermans:
Campagne Nederland Leest
[1 t/m 30 november 2012]
Logo LeesgierigNieuw Licht

Geachte heer/mevrouw,

Zoals u weet staat tijdens de zevende editie van Nederland Leest het boek De donkere kamer van Damokles centraal. Gedurende de campagne wordt deze klassieker van W.F. Hermans door de bibliotheken aan haar leden aangeboden en toert Leesgierig door Nederland met de voorstelling Nieuw Licht.

In de voorstelling Nieuw Licht combineren wij literatuur en theater op een unieke wijze. Aan de hand van beeld, voordracht, poëzie, sketch en interactie wordt het publiek meegezogen in de wereld van De Donkere Kamer. Door deze waaier aan invalshoeken bieden we op onderhoudende en humoristische wijze een verdieping op dit complexe meesterwerk van Hermans.

Mocht uw school interesse hebben in een verdieping op De Donkere Kamer, en mocht u eens iets anders willen aanbieden dan een lezing of interview, dan is de voorstelling Nieuw Licht de perfecte keuze. Voor het boeken van een voorstelling en het aanvragen van meer informatie kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. De kosten voor de voostelling bedragen € 500,- (excl. btw en reiskosten).

Wij hopen u in het najaar te treffen!

Met hartelijke groet,
Leesgierig
Hoofdweg 387-1
1056 CS Amsterdam

E: k.lintermans@eckartcollege.nl
W: www.leesgierig.nl
040-2442762 (Klaas Lintermans)
06-47.43.61.06 (Rutger Martens)
KvK. 34340130

Wat is Leesgierig?Leesgierig is een literair bureau dat sinds 2006 lezingen, interviews en begeleiding van leeskringen verzorgt. Sinds kort bieden we literatuur ook in een geheel nieuwe vorm aan, zoals in de voorstellingNieuw Licht.

Rutger Martens (1980) is neerlandicus en sinds 2006 werkzaam als lezinggever, interviewer en presentator en bekend van Kunstenaarscollectief Confusie.
Klaas Lintermans (1979) is neerlandicus en docent Nederlands. Hij geeft lezingen aan leeskringbegeleiders en bibliotheken.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.