Volgen per email

dinsdag 30 oktober 2012

Kaarten voor Masterclass Ernst-Jan Pfauth bestellen

Masterclass Bloggen met Ernst-Jan Pfauth

27 nov
Schrijver, internetondernemer en columnist Ernst-Jan Pfauth geeft in de Masterclass zijn visie op de toekomst van de journalistiek en vertelt zijn persoonlijke verhaal over vier jaar bloggen. Hij is ervan overtuigd dat bloggen voor iedereen van nut kan zijn.

Masterclass

Ernst-Jan Pfauth Tijdens de Masterclass adviseert hij de deelnemers over alle belangrijke aspecten: het opzetten, de schrijfstijl, marketing en corporate (zakelijk) blogging. Volgens Ernst-Jan kunnen nieuwe media de journalistiek redden. Nu maken bloggers en traditionele journalisten elkaar vooral belachelijk, maar hij pleit voor samenwerking tussen 'amateurs' en de 'dode bomen'.
Als er iemand is die kan vertellen wat er met bloggen allemaal mogelijk is, is het Ernst-Jan Pfauth. Hij is auteur van het boek Sex, blogs & rock-n-roll (Thomas Rap, 2010), mede oprichter van Brainsley, de site waar experts hun favoriete en belangrijkste links kunnen delen en blogt op dutchproblogger.nl.
Vier dagen nadat hij op 14 oktober 2006 met bloggen begon, filmde hij een ruzie tussen de toenmalige minister-president Balkenende en Paul Witteman in de studio van P&W. Zijn blog had opeens duizenden bezoekers en won in 2007 een Dutch Bloggie. In januari 2009 stapte hij over naar NRC next, waar hij de nieuwsblog nrcnext.nl oprichtte. Zijn blog staat in de top 20 van 's werelds grootste blogs.

Week van de Mediawijsheid

logo week van de mediawijsheid Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Mediawijsheid. Deze vindt voor de derde keer plaats van 23 t/m 30 november 2012. Gedurende de Week van de Mediawijsheid kan iedereen in de bibliotheek terecht met eenvoudige en praktische vragen over mediawijsheid en nieuwe media en er worden allerlei activiteiten georganiseerd. De Bibliotheek Oosterschelde, Bibliotheek Vlissingen, Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen en de Zeeuwse Bibliotheek organiseren samen een activiteit voor iedereen die meer wil bereiken met zijn/haar weblog.
De activiteit is mede mogelijk gemaakt in samenwerking met SCOOP en dankzij een bijdrage van de Provincie Zeeland.

Waar:

Aula, Zeeuwse Bibliotheek Middelburg

Wanneer:

27 november 2012 van 20.00 - 22.00 uur

Kaarten:

Kaarten voor deze masterclass zijn gratis verkrijgbaar.
 Reserveer een kaartje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.