Volgen per email

zondag 27 januari 2013

Leescase

Fictielessen saai? Niet met LeesCase!

Informatie van de CEDgroep

Met LeesCase beschikt u iedere maand over een actuele fictieles voor de onderbouw van het vmbo. De lessen draaien om fragmenten uit recente jeugdboeken. Bij het fragment horen kant-en-klare verwerkingsopdrachten.
Waarom LeesCase? De fragmenten spreken uw leerlingen aan, bieden gespreksstof en dagen uit tot verder lezen. Elke aflevering bevat stof voor ongeveer twee lesuren.
 

Probeer gratis!

Het gebruik van de LeesCase-website en de lessen is tot en met januari 2013 kosteloos.
Registreer nu!

Gepresenteerd op de HSN

LeesCase werd op 17 november jl. gepresenteerd op de HSN-conferentiein Brugge.

Vragen?

Heeft u een vraag? Bekijk dan eerst het onderdeel FAQ ofInformatie.

Introductieaanbod

Tot 1 februari is LeesCase gratis te gebruiken. U hoeft alleen te registreren; daarna kunt u meteen aan de slag met de lessen rond het boek Black-out van Tineke Hendriks en Vuurwerk in mijn hoofd van Roland Colastica. Wij stellen het op prijs wanneer u uw oordeel over het materiaal doorgeeft via onze vragenlijst.
Met ingang van februari 2013 kan uw school een licentie nemen op LeesCase. Dan beschikt u maandelijks over een nieuwe, aansprekende les. De prijs voor een jaarlicentie is 350 euro. U kunt uw licentie nu al bestellen. Dat is extra voordelig, want u profiteert dan van ons introductieaanbod: 295 euro voor de hele periode van maart 2013 t/m juli 2014. Geef uw bestelling door via telefoon (010 407 15 99) of mail (leescase@cedgroep.nl).
Als er per 1 augustus 2013 voldoende klanten zijn om een kostendekkende exploitatie mogelijk te maken, wordt de uitgave gecontinueerd. Is dit niet het geval, dan wordt de uitgave gestopt en wordt een evenredig deel van het licentiebedrag terugbetaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.