Volgen per email

maandag 14 januari 2013

NIEUW: Lijst collectie OnderwijsbibliotheekdienstDe collectie voor het voortgezet onderwijs van de OBD is vanaf vandaag te raadplegen in een Excelbestand.
Deze lijst is op verzoek van docenten Nederlands gemaakt zodat ze in één oogopslag zien welke titels en hoeveel exemplaren er ingezet kunnen worden in de les.
Het document toont vanuit Docs slechts de eerste 24 pagina's op het scherm => wanneer je het document download, is de gehele lijst in te zien.

De aanwas en sanering van titels zal worden bij gehouden op deze lijst. Dus vervang hem ook regelmatig voor de nieuwste titels.
Uitleningen worden er uiteraard niet op bijgehouden. Zo zijn op dit moment bijvoorbeeld erg veel titels uitgeleend voor de literaire cafés, auteurs bezoeken, leescollecties, Jonge jury
& Read2Me activiteiten die in de provincie plaatsvinden. 
Beschikbaarheid kan je checken in de catalogus van de OBD zelf. Zorg dat je hier aangeeft dat je in het bezit van de ONDERWIJSBIBLIOTHEEKDIENST zoekt. Uitgeleende exemplaren zijn niet zichtbaar. Het bezit van de OBD is sowieso niet terug te vinden in de algemene catalogus van de Zeeuwse Bibliotheek, het is alleen te raadplegen via deze link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.