Volgen per email

woensdag 15 mei 2013

AANWINSTEN OBD


Kappen nou! van Netty van Kaathoven is een indringend verhaal over vriendschap, leugens, schuldgevoelens en alcoholmisbruik in het verkeer. Leander is bij een ernstig auto-ongeluk twee vrienden verloren. Een andere vriend raakte zwaargewond. Leander weet zelf niet meer wat er precies gebeurd is die avond. Het valt hem zwaar zijn leven weer op te pakken. Het verhaal leest lekker weg en heeft een toegankelijke stijl waardoor het ook geschikt is voor jongeren die niet graag lezen.
Dit boek is in zesvoud te leen bij de OBDEr zijn 2 titels uit de Troef-reeks (makkelijk lezen) toegevoegd aan de collectie van de OBD:

Oog in oog van Marlies Verhelst en Een tiener als moeder van Marte Jongbloed
Oog in oog is een thriller waarin een verliefdheid op jongen in de straat knap wordt verweven met een moord in de straat.

                   Verkrijgbaar in tweevoud

Een tiener als moeder is een ‘heerlijk probleemboek’ over zwanger worden na de eerste seksuele ervaring.  De bekende scenario’s passeren de revue: boze ouders, vriendje dat van niets wil weten, pesterijen, en de praatgroep voor jonge moeders. Het fijne aan het verhaal is dat het zonder oordeel is.
                             Deze boeken zijn verkrijgbaar in resp. twee- en                                                 viervoud bij de OBD
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.