Volgen per email

woensdag 2 juli 2014

Digitaal lezen met de Vakantiebieb

De Bibliotheek geeft deze zomer weer een cadeautje weg dat lezen tijdens de zomervakantie stimuleert: de VakantieBieb-app. Vanaf 1 juli is de VakantieBieb voor iedereen beschikbaar. De VakantieBieb biedt een leuk leespakket voor het hele gezin met romans, thrillers, kinderboeken, tijdschriften, reis- en taalgidsen en een medisch naslagwerk. Ideaal voor de vakantie!

Vakantiebieb-appGevarieerd aanbod voor leden én niet-leden van de Bibliotheek
Het aanbod is divers: voor jongere kinderen is er bijvoorbeeld Zwaarden en zweefmolens: de piraten van hiernaast van Reggie Naus en Hup Fien! van Harmen van Straaten, voor oudere kinderen Het leven van een loser van Jeff Kinney en De verschrikkelijke badmeester van Jozua Douglas. Bestsellerschrijvers als Herman Koch, Saskia Noort en Nicci French staan erbij, net als Stephen King. Of het meeslepende Toen ik je zag van Isa Hoes. Qua tijdschriften is er voor mannen en vrouwen: WK-editie van Hard Gras, Libelle, Flair, Panorama en Fashionata. Inspiratie én de juiste woorden en zinnen zijn te vinden in de reis- en taalgidsjes.
E-books lezen zonder internet
De app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De boeken die je kiest komen in je boekenkast te staan. Na het downloaden is geen internetverbinding meer nodig voor het lezen van de e-books. Ideaal dus voor de vakantie of voor onderweg.

De VakantieBieb en de LuisterBieb

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.