Volgen per email

vrijdag 24 augustus 2012

De Weddenschap materialen gratis aanvragen

Bericht van Stichting Lezen

Wij hopen dat u heeft genoten van uw zomervakantie en dat u uitgerust en vol energie het nieuwe schooljaar kunt starten. Als u voor de zomervakantie nog niet was toegekomen aan het bestellen van de - gratis - materialen voor DE WEDDENSCHAP, de leesbevorderingscampagne voor het vmbo, dan kunt u dat uiteraard nog steeds doen. Op www.deweddenschap.nl (op de homepagina, maar ook bij contact) treft u een link aan.

De Weddenschap start officieel op woensdag 19 september en loopt tot 20 maart 2013. Zes maanden waarin leerlingen minimaal drie boeken moeten lezen om kans te maken op leuke prijzen. Hoewel de vernieuwde website pas online gaat op 28 augustus, kunt u de startfilmpjes alvast bewonderen via het YouTube-kanaal van Stichting Lezen:

Die van actrice Fatma Genç vindt u via http://youtu.be/1dgHPziXWxU
Ajouad El Miloudi, presentator van o.a. Puberruil, vindt u via http://youtu.be/1I99ND3fipY
En motorcoureur Jasper Iwema is te zien op http://youtu.be/effVR_SB21Q

Binnenkort gaan we op stap met de BN'ers om De Weddenschap af te trappen in den lande: op 18 september met Ajouad in de bibliotheek van Capelle aan den IJssel, op 19 september met Jasper in de bibliotheek van Roden en op 20 september met Fatma in de bibliotheek van Katwijk aan Zee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.