Volgen per email

donderdag 13 september 2012

logoweekvandemediawijsheid.JPG

Van 23 t/m 30 november 2012 vindt voor de derde keer de Week van de mediawijsheid plaats. In de bibliotheek kan iedereen terecht met eenvoudige en praktische vragen over mediawijsheid en nieuwe media en er worden allerlei activiteiten georganiseerd. De Bibliotheek Oosterschelde, Bibliotheek Vlissingen, Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen en de Zeeuwse Bibliotheek organiseren samen een activiteit voor iedereen die meer wil bereiken met zijn/haar weblog.
 Schrijver internet ondernemer en columnist Ernst-Jan Pfauth geeft in de Masterclass zijn visie op de toekomst van de journalistiek en vertelt zijn persoonlijke verhaal over vier jaar bloggen. Hij is ervan overtuigd dat bloggen voor iedereen van nut kan zijn.

Tijdens de Masterclass adviseert hij de deelnemers over alle belangrijke aspecten: het opzetten, de schrijfstijl, marketing en corporate (zakelijk) blogging. Volgens Ernst-Jan kunnen nieuwe media de journalistiek redden. Nu maken bloggers en traditionele journalisten elkaar vooral belachelijk, maar hij pleit voor samenwerking tussen 'amateurs' en de 'dode bomen'.

Meer informatie is hier te vinden:  http://www.zeeuwsebibliotheek.nl/activiteiten/algemeen/details&gids_id=6122789

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.