Volgen per email

donderdag 16 januari 2014

Dag van het Literatuuronderwijs 2014

Op de Dag van het Literatuuronderwijs zijn op 11 november 2014 opnieuw verschillende debatten, auteursgesprekken, workshops en masterclasses te volgen. Eén de van de aanwezige auteurs is Arnon Grunberg. Grunberg debuteerde in 1994 met Blauwe maandagen. Sindsdien publiceert hij vele bekroonde werken, waaronder De asielzoeker en Tirza. Op de Dag van het Literatuuronderwijs draagt Arnon Grunberg voor uit eigen werk en wordt hij geïnterviewd. Grunberg draagt zelden voor in Nederland, mis deze unieke kans dus niet en schrijf u vandaag nog in.

Beter verwoorden – Laat je zien
Voorinschrijvers van de Dag van het Literatuuronderwijs kunnen gratis de training Beter Verwoorden – Laat Je Zien volgen, verzorgd door de stichting Hermann en Hannelore Grünberg. De stichting is door Arnon Grunberg opgericht met als doelstelling de taalvaardigheid van jongeren te vergroten.
Beter Verwoorden – Laat je Zien is een lessenserie gericht op de ontwikkeling van het receptief, onderzoekend, creërend, reflectief en uitdrukkend vermogen van kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 18 jaar.

De training bestaat uit twee dagdelen van elk vier uur en wordt gegeven op 1 en 15 februari, 8 en 29 maart, 31 mei en 14 juni. Meer informatie over de inhoud en het programma van de workshop is hier te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.