Volgen per email

maandag 11 augustus 2014

GO opleiding mediacoach in november van start

Op 3 november start de vierde editie van de GO Opleiding Mediacoach voor Bibliotheekprofessionals. De opleiding is door het SIOB speciaal ontwikkeld voor bibliotheekmedewerkers.

De opleiding bestaat uit een uitgebalanceerd pakket onderdelen, waarin de deelnemer zich bekwaamt in de competenties die nodig zijn om optimaal voor de bibliotheken aan de slag te gaan op het gebied van mediawijsheid.

Aanmelden kan nog tot 3 november, voor de gehele opleiding of voor afzonderlijke onderdelen zoals Didactiek, Digitale Didactiek, hands-on Nieuwe & Sociale Media, Verandermanagement, Projectmanagement, en Online Marketing & Communicatie.

Onderwerpen die centraal staan in de opleiding zijn nieuwe en sociale media, mediawijsheid in de breedte en informatievaardigheden en hoe je als bibliotheek op dit gebied professionele diensten kan leveren aan diverse doelgroepen (zoals bijvoorbeeld jongeren, digibeten en ouderen).


Ook is het mogelijk afzonderlijke onderdelen te volgen. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn voor reeds gekwalificeerde mediacoaches, die onderdelen als Didactiek, Digitale Didactiek, Projectmanagement, Verandermanagement en Sociale Media Communicatie vaak niet in hun opleiding hebben gehad.

De opleiding is ook geschikt voor mediathecarissen. De brochure is te vinden op de website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.